یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 172017
    تاریخ انتشار: 05/اسفند/1398 - 14:03

    شکست اصلاح طلبان کواکبیان را عصبانی کرد/ تلاش برای خدشه بر پیروزی قاطع اصولگرایان +پنج نکته

    ظاهرا این توهم اصلاح طلبان که اکثریت مردم طرفدار آنها هستند هنوز درمان نشده است.

    شکست اصلاح طلبان کواکبیان را عصبانی کرد/ تلاش برای خدشه بر پیروزی قاطع اصولگرایان +پنج نکته

    مصطفی کواکبیان، عضو فراکسیون امید مجلس دهم و کاندیدای اصلاح طلب مجلس یازدهم که از حدود دو میلیون رای تهران فقط 61 هزار نفر حاضر شدند نام او را مجددا بنویسند و عملا خود را از مجلس یازدهم حذف شده دید، با انتشار توئیتی در واکنش به قیمت سکه و دلار، پیروزی قاطع جریان اصولگرا و شخص قالیباف با حدود یک میلیون و 300 هزار رای را به دلیل عدم حضور اکثریت مردم دانسته و از آنها خواسته پاسخگوی عدم تصویب لوایح خطرناک FATF در مجمع تشخیص باشند!

    کواکبیان نوشته است: «بالاخره مجمع تشخیص با تعلل غیرمنطقی موجب شد ایران در لیست کشورهای غیرعضو FATF قرارگیرد. حال از اعضای مخالف (به ویژه آقایانی که این روزها در غیبت اکثریت مردم خود را پیروز انتخابات دانسته و مدعی ریاست خانه ملت هستند!) باید پرسید آیا حاضرند پاسخگوی وضعیت کنونی افزایش نرخ دلار وسکه باشند؟!»



    هرچند باید به کواکبیان بابت این عصبانیت حق داد اما چند نکته هم باید یادآوری کرد:

    1. بخش مهمی از کاهش مشارکت محسوس مردم تهران به ناکارآمدی دولت روحانی و انفعال وکیل الدوله های مجلس دهم برمیگردد که اشتباها به این نتیجه رسیدند انداختن رای در صندوق شاید تاثیر چندانی نداشته باشد.

    2. ظاهرا این توهم اصلاح طلبان که اکثریت مردم طرفدار آنها هستند هنوز درمان نشده است. چرا که همین مردم به ظاهرا حامی اصلاح طلبان با نیامدنشان، اصلاح طلبان را از مجلس بعدی حذف کردند، این چگونه طرفداری است؟ و البته آنکه این ادعای کواکبیان در نوع خود یک جرزنی است که متاسفانه به رویه اصلاح طلبان شکست خورده در انتخابات ها تبدیل شده است.

    3. یکی از دلایل دست رد مردم به اصلاح طلبان و اعتدالیون به همین جهت بود که بخشی مهمی از افراد حاضر در بهارستان، چه از سر گرایش به غرب یا ترس از آمریکا و... ناخواسته در مسیر ترسیم شده دشمن سیر می کردند. اتفاقا جای تعجب آنجا بود که منتخبان ملت این لوایح خطرناک FATF را تصویب کردند. لوایحی که اجرای 37 بند از 41 بند آن خود عامل بسیاری از مشکلات کنونی کشور است که مسئولان فعلی آن را کتمان می کنند.

    4. کواکبیان می خواهد علی رغم صحبت های رئیس کل بانک مرکزی، رفتارهای FATF را موثر بداند؛ تئوری خطرناکی که در این شش سال خسارات عدیده ای را به کشور تحمیل کرد. هرچند این ادعای  کواکبیان محلی از اعراب ندارد اما مردم هنوز منتظر هستند تا مسئولان دولت و مجلس برای پراید 60 میلیونی، قیمت نجومی خانه، طلای گرمی 500 هزار تومان، دلار 14 هزار تومان، گرانی ارزاق و... توضیح دهند.

    5. عصبانیت کواکبیان و تلاش برای ایجاد روند مطالبه از منتخبان جدید مجلس که تازه کار خود را در خردادماه سال آینده شروع خواهند کرد، جای تعجب ندارد. اما این نماینده اصلاح طلب باید به جای ناراحتی از دست منتخبان و افراد رای دهنده به آنها، کارنامه خود و دوستانشان را در عدم رعایت شان نمایندگی، ایفای وظایف نمایندگی و وکیل الدولگی یک دولت ناکارآمد جستجو کنند.

    منبع : جهان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما